YHEP.NL

Wij vertellen verhalen door middel van beeld en geluid! Leren door te doen, durf out of the box te denken!
Think · Tell · Create is niet voor niks ons motto, welkom bij YHEP! Media."

Bekijk live

Hey Dame (Cover Art)

RIMAC.NL

Rimac Computers is een computer winkel gevestigd in Schijndel. Deze website biedt algemene informatie over producten die verkocht worden, evenals contact informatie.

Bekijk live

HVAMOTOREN.NL

Een bedrijf uit Heeswijk-Dinther, gefocussed op het repareren en verkopen van nieuwe en tweedehands brommers, scooters en motoren. Deze website is op het moment in productie!

Bekijk live

WINDOWSLICENTIES.NL

Windowslicenties.nl verkoopt Windows 10 licenties. Ik heb deze website ontworpen en werkend gemaakt, inclusief PayPal metaalbethode. Een Windows 10 licentie kopen doe je hier!

Bekijk liveRequest source code

PLOT26.NL

PLOT26.nl is een website voor Blink Educatie BV. PLOT26 is een digitale leermethode Nederlands voor het voortgezet onderwijs. Het voegt spanning toe aan de lessen, en dit moest de website dus ook uitstralen.

Bekijk live

FLOWERSBYLIA.NL

Flowers by Lia’s website is een van mijn eerdere, grote projecten. Deze Wordpress-based website biedt info over diversen aangeboden bloemstukken en workshops, naast mogelijkheden van contact opnemen.

Bekijk live

Rasskulz - Nek (Cover Art)

EMPLOYEES

Employees is een project gefocussed op het weergeven van personen binnen een bedrijf, middels een ESP8266 en een druksensor. Zie welke persoon op welke plek zit, en bespaar zo tijd met zoeken! Bekijk de source code voor meer informatie!

Bekijk liveDownload source code

Rasskulz - Aan de lijn (Cover art)

VITAHUB

VitaHub is a quick side project aimed at collecting PSVita’s backup games all in a single location. With simple download buttons and search function.

Mijn eigen website, met een recordaantal bezoekers van 3.000+ in één  week.

Bekijk liveRequest source code

REFUGEE PROJECT

Een schoolproject voor het CBS. Laat het aantal vluchtelingen-doden zien tot op heden in 2017. De data is niet live.

Bekijk liveRequest source code
Website designed and created by Niels van den Oetelaar - https://nielsoet.nl/.